:: Forums ›
detaljno
Sirce sa bosiljkom - Aceto Balsamico
-> Uradi sam

#1: Sirce sa bosiljkom - Aceto Balsamico Autor: kreketaloLokacija: Sombor PošaljiPoslato: Čet Nov 04, 2010 8:09 am
    ----
Probao sam i jako mi se svidelo malo sam googlao ali nisam nigde nasao recept osim ovoga (link) jel neko ovdje ima iskustva sa pravljenjem Ljutisha

#2: Re: Sirce sa bosiljkom - Aceto Balsamico Autor: floranLokacija: Nis PošaljiPoslato: Čet Nov 04, 2010 9:12 am
    ----
Pa zar ovaj recept nije dovoljan, odlicno je objasnjen sam postupak izrade.

Mozes se informisati i na


www.receptomania.com/

#3: Re: Sirce sa bosiljkom - Aceto Balsamico Autor: kreketaloLokacija: Sombor PošaljiPoslato: Čet Nov 04, 2010 2:53 pm
    ----
floran citat:
Pa zar ovaj recept nije dovoljan, odlicno je objasnjen sam postupak izrade.

Mozes se informisati i na


www.receptomania.com/
Hvala
Ma dobar je recept samo ipak volim da ih vidim vise pa da uporedim i napravim recept od onih sastojaka koji se uglavnom svuda spominju

#4: Re: Sirce sa bosiljkom - Aceto Balsamico Autor: hopplaLokacija: Dalmacija PošaljiPoslato: Čet Nov 04, 2010 3:13 pm
    ----
nije isto aromatizirano sirce-znaci obicno sirce sa dodacima i aceto balsamico koji je odstajalo sirce po specijalnim procedurama i zato jako skupo moja-kuhinja.com/ocat/...amico.html

#5: Re: Sirce sa bosiljkom - Aceto Balsamico Autor: kreketaloLokacija: Sombor PošaljiPoslato: Čet Nov 04, 2010 3:26 pm
    ----
Iiiii batice to je odvise staro (citaj fino) moju drobinu :-)
Imas li neki recept?

#6: Re: Sirce sa bosiljkom - Aceto Balsamico Autor: hopplaLokacija: Dalmacija PošaljiPoslato: Čet Nov 04, 2010 3:44 pm
    ----
nemam jer ja to kupim ali pretamno je pa mi pokvari salatu Unsure

#7: Re: Sirce sa bosiljkom - Aceto Balsamico Autor: logaLokacija: Beograd PošaljiPoslato: Pet Nov 05, 2010 11:37 pm
    ----
Pokušaj sa ovim receptom:
Desetak svežih listova bosiljka stavi na 1 l vinskog sirćeta i dodaj 2 kašike meda. Neka odstoji desetak dana pre upotrebe.

A možda je još bolje da svaki od recepata isprobaš sa po 1 dl sirćeta, naravno srazmerno smanjujući i ostale mere, dok ne pronađeš koji ti ukus najviše odgovara.



-> Uradi sam

Sva vremena su GMT + 1 sat

Strana 1 od 1